Over ons

Welkom!

Wij zijn Gijs en Linda de Graaf.
Gijs is een voormalige politieagent in hart en nieren en heeft daar altijd met veel liefde gewerkt. Linda komt van jongs af aan uit de horeca en vind het heerlijk om gasten te plezieren en in de watten te leggen. Met mensen werken en dienstbaar zijn is dus wel op ons lijf geschreven.

In maart 2022 zijn wij met onze 3 kinderen Niek, Emma en Sam geëmigreerd naar Frankrijk om hier ons bestaan op te bouwen.

We hebben een kavel gekocht met woonhuis, voormalig hotel, grote feestzaal en restaurant. Daar hebben we de afgelopen jaren alles gerenoveerd en vernieuwd.

We hebben 3 ruime gites gebouwd die van alle gemakken voorzien zijn in de zomer, maar waar het ook heerlijk genieten is bij de pelletkachel in de winter. In de tuin hebben we een groot zwembad van 10 bij 5 meter waar u heerlijk kan dobberen met daarbij een prachtig uitzicht op de bergen.

In april 2024 zijn we klaar met onze feestzaal en restaurant zodat u hier ook terecht kan voor een hapje en/of drankje.
De opties voor een familiebijeenkomst, bruiloft, doopfeest, reünie of vergadering zijn allemaal mogelijk. Exclusief afhuren is daarbij ook geen probleem. We hebben 2 gites die aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat ook een familie van 12 personen bij elkaar kan zitten.